tablet ekran tamiri icin ne yapmalı

 tablet ekran tamiri


tablet ekran tamiri icin ne yapmalı
Tabletler kiti pahalı parçaları - bizim sosyal hayatı, ev işleri ve alışveriş düzenlemek gibi çoğumuz, gün boyunca kendilerine yapıştırılır.
Ne yazık ki teknoloji oldukça tablet bırakarak bizi engellemek için bir yol bulamadı. Eğer bir tablet düşerse Ve nedeniyle cam ekranlara, bir şans var, o çatlayabilir. Evet, bu bir rahatsızlık olduğunu ve muhtemelen bir şey ödemek zorunda kalacak, ancak araştırma ve ipuçlarını takip ederek biraz, bunu düşünmek kadar mal olabilir.
tablet ekran tamiri
1. hasar değerlendirin
Yapılacak ilk şey, çatlak ne kadar büyük olduğunu incelemek. O küçücük Eğer, mutlu onunla yaşamak olabilir, ancak ekran tamamen tahrip ve düzgün göremiyorsanız, o zaman en iyisi - ve güvenli - bunu değiştirmek için.

Sadece cam kırık olsanız kurulması, ya da eğer altındaki LCD panel hasar var. Eski ikinci ekran renk, kontrast veya pixelation gibi panelin kalitesi ile ilgili bir sorun var demektir, sen ön camını kırık ettik demektir. Cihazı düştü ettiyseniz, o eski, ama bir üçüncü taraf onarım (aşağıda Adım 4) için tercih olasılığı daha yüksektir ve onlar olacak genellikle iki seçenek.

2. Zaten örtülü musunuz?

Yüksek cadde ve online satıcılardan satın Tabletler garanti ile geliyor. Ama bu genellikle birçok kişi sigorta tercih yüzden kaza sonucu hasar, içermez.

Çatlak ekranlar genellikle sigorta kapsamındadır.

Adanmış gadget sigortacı Sizin Kabarcık standart olarak kaza sonucu hasar kapak içerir ve (iddia politikası başlangıç tarihi ilk üç ay içinde isefazlalığı vardır koruyun.

Insurance2go politikalarında Kaza Hasar içerir ve  ve bu değer altında 50 değerinde cihazlar için aşırı şarj.

Eğer özel gadget sigortası yoksa orada kapalı olabilir gibi, ev sigorta poliçesi kontrol edin.

Eğer biz bağımsız ekran düzeltmek için bir kaç tırnak almak tavsiye gadget sigortası var bile daha ucuz olabilir, (Adım 5) ve gelecekteki sigorta primleri kadar gidiyor endişelenmenize gerek yok anlamına gelecektir.

tablet ekran tamiri hizmette kalite var.

3. Üretici yedek hizmeti sunuyor mu?

Bazı üreticiler bir ücret sizin için bir kırık ekran yerini alacak. Cihazınız üretici ile yapışmasını avantajı kullanılan tam parçaları almak mümkün olacak ve garantiyi geçersiz olacaktır.

Apple iPad sahipleri AppleCare + adında bir koruma planı sunuyor.  bir up-ön ücreti için, müşteriler Apple karşılığında çözecektir kazara hasar iki insidans izin verilir. Eğer bu ve Apple tarafından tamir ekranınızı ihtiyacınız yoksa pahalı olabilir.

iPad sahipleri Apple Store sabit ekranlar kırık, ama tamir fiyatları ile (iPad Minibaşlayan alabilirsiniz (iPad, iPad 2, iPad Mini 2),  (iPad 3 & 4 gen, Klima, Mini 2) ve (iPad Hava 2), ucuz değil.

Daha ucuz bir alternatif Adım 5 açıkladığı gibi, sizin için bunu düzeltmek için birini bulmak.

4. garantiyi geçersiz tamir olacak?

Bu (Adım 6) cihazınızın garanti geçersiz olabilir bir üçüncü taraf tamir yeri (Adım 5) kullanın veya kendiniz düzeltmek akılda değer.

Biz sadece geri ikincil hasar ile telefon almak için, büyük bir değer görünüyordu yüksek cadde dükkanında tamir edilecek bir telefon aldı. Biz onlar bakmak reddetti tam fiyat ödemek için üreticiye almaya çalıştığımızda bizim garanti başka bir yere gidiyor geçersiz olur çünkü.

Bu uç bir örnek - bu ürünün üreticisi ve yaşına bağlıdır - ama sen ise şüphe ilk kontrol edin.

5. özel tamir dükkanı kullanın

Çok sayıda dükkan yukarı ve kırık elektrik mal çözecektir İngiltere'de aşağı vardır,

Gadget teslim etmeden önce, onlar iyi bir hizmet sunmak için gidiyoruz emin olmak için gerçekten çok önemli. Referanslar ve yorumlara Web sitelerini kontrol ve yorumlar için hızlı bir web arama yapmak. Bu hizmeti tercih yaparsanız onlar 12 ay herhangi bir onarım garantisini ve ne kadar pul sundukları emin olun.

İşte bazı öneriler, ama biz çok kendi araştırma yapmak öneririz.

Apple iOS cihazları düzeltmek için size gelen, biraz daha farklı bir hizmet sunuyor, böylece dükkana gitmeye gerek yok. Fiyatlar bulunduğunuz yere göre değişir.
Mobil Cihaz Çalıştayı sayısız tabletler için ekran onarım sunmaktadır.
Geek Squad Carphone Warehouse tarafından sahip olunan ve birçok üretici için sertifikalı tamir servisi, bu nedenle garanti geçersiz olmayacak.

Eğer yeterince cesur iseniz sizin tablete kendiniz düzeltmek mümkündür.  bu biri olarak sayısız kitleri online vardır; Eğer bu konuda yardımcı kılavuzları içermektedir.

DIY rota elektronik ile son derece yetkin sürece biz gerçekten tavsiye etmem şeydir. Küçük hata yapmak ve kırık bir ekrandan daha değiştirmek zorunda bitebileceğini ve garantiyi geçersiz kılabilir.

Yeniden Ürün bir derneğin sosyal başlangıç 'teklif kendi elektronik eşya düzeltmek ve böylece elektronik atıkları azaltmak için insanları teşvik etmektir. Bu gidip 'Restarters' lakaplı uzmanlar gözetiminde cihazınızı çözebilirsiniz 'Yeniden Taraflar' olarak adlandırılan düzenli ücretsiz onarım olayları tutar. Öncelikle Londra merkezli olmasına rağmen, yazma Yeniden Tarafların anda Kuzey Galler, Coventry planlanan ve Bury St. ediliyor.

Bir Yeniden Partisi ziyaret seçerseniz, gitmeden önce tabletinizi düzeltmek için gerekli yedek parça yatırım gerekir.

7. Tablet tamir değer mi?

Eğer eski bir tablet var ise, bu kırık tablet satmak yerine tamir için ödeme yeni bir birine doğru para koymak için ucuz olabilir.

EBay gelişen pazar kırık tablet bulunmaktadır. Yeni Tesco Hudl yaklaşık yani ekran değiştirme daha fazla ise, yeni bir satın alma değerinde olabilir.

Hasarlı Apple iPad 2 tablet yaklaşık  için satış, ancak ikinci el olanları tamir  üzerinde ise, o kırık bir satış değerinde olabilir, bu yüzden tekrar yaklaşık , gidiş ve yeni alıyorsanız on.

Bu yöntem biraz araştırma sürer - ve online müzayedeler ile bir kumar olduğunu (yani minimum fiyat ayarlamak isteyebilirsiniz) - ama içine bakarak değer.

8. Arka o kadar

Düzeltmek için uzak Cihazınızı göndererek, ya da satan Son olarak, sizin içeriğinizi kaydetmek için yedeklediğinizden emin olun. Olası durumunda bir şey yanlış giderse giriş ve tekrar dosyaları indirebilirsiniz..tablet ekran tamiri sizin icin sundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder